Raparperichutney
3
isohkoa raparperinvartta
1
sipuli (kesäsipuli varsineen)
3-4
valkosipulinkynttä
1
tl inkiväärijauhetta (tai tuoretta inkivääriä)
1
paprika (värillä ei väliä)
1
chilipaprika tai pieneksi leikattuja rosmariinin oksia
1-1½
dl ruokosokeria
2½
dl hillosokeria
kanelitanko
½
dl omenaviinietikkaa
Pese
raparperit ja paprikat. Kuori raparperit ja sipulit. Halkaise
paprikat, poista siemenet ja valkoinen sisus. Paloittele raparperit,
sipulit ja paprikat. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä 20-30
minuuttia välillä sekoittaen. Purkita ja laita viileään.
Pohjana
on käytetty hellapoliisi.fi reseptiä ja sovellettu sitä oman
makuiseksi:
http://www.hellapoliisi.fi/hillot-ja-sailykkeet/3322-raparperichutney
Kommentit
Lähetä kommentti