Limonello-broileripata
400 g maustamatonta broilerinfilettä
2 dl Arla Lempi Limonello -ruokakermaa
1 fenkoli
1 salottisipuli
2-3 valkosipulinkynttä
ripaus suolaa ja sitruunapippuria
1-2 tl currya
ripaus chilihiutaleita
(kuivattuja sieniä ja lehtikaalia)
(1 luomusitruuna)
soijaa, makeaa chilikastiketta
voita tai öljyä paistamiseen
Silppua sipulit, leikkaa fenkoli neljään osaan ja lohkot ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa broilerfileet pieniksi suupaloiksi.
Kuullota sipulisilppu ja mausteet kuumalla pannulla voissa tai öljyssä. Lisää pienennetyt broilerinpalat, paista kunnes liha saa väriä pintaan. Lisää suikaloitu fenkoli (sienet ja lehtikaalisilppu, jos haluat). Lisää lopuksi Limonello-kerma.
Anna hautua, kunnes broileri ja fenkoli ovat kypsiä. Maista, lisää tarvittaessa suolaa/soijaa ja chilikastiketta. Jos haluat voimakkaamman sitruunan maun, lisää puolikkaan sitruunan mehu ja kuori.
Keitä lisäksi täysjyväriisiä tai esim. Fazerin Alku-ruokakauraa.
Vinkki: broilerin voi vaihtaa myös kalaan, itse käytin n. 600 g lohifilettä.
Kommentit
Lähetä kommentti