Lohimousse
1
pieni punasipuli
1
rs (180 g) maustamatonta tuorejuustoa
1
prk (120 g) smetanaa
(hieman
majoneesia tai kermaviiliä, jos seoksesta tulee liian
kuivaa)
Surauta
nämä aineet tehosekottimessa. Lisää seuraavat aineet
seokseen:
150
g kylmäsavulohta pieninä kuutioina
1
tl sitruunankuorta
1
sitruunan mehu
1
dl hienonnettua tilliä
sitruunapippuria/mustapippuria
muutama rouhaisu
1
rkl juoksevaa hunajaa
reilu
1 tl vahvaa sinappia
(ripaus
suolaa)
Sekoita
hyvin ja anna makujen tasaantua pari tuntia kylmässä. Tarjoa
ruislastujen tai saaristolaislimpun päällä.Sopii myös rosollin
tai blinien lisukkeena.
Vinkki: minä surautin kaiki aineet sauvasekoittimella ja tuloksena oli sopivan tiivistä tahnaa.
Kommentit
Lähetä kommentti