Lohimousse

1 pieni punasipuli
1 rs (180 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 prk (120 g) smetanaa
(hieman majoneesia tai kermaviiliä, jos seoksesta tulee liian kuivaa)

Surauta nämä aineet tehosekottimessa. Lisää seuraavat aineet seokseen:


150 g kylmäsavulohta pieninä kuutioina 

1 tl sitruunankuorta
1 sitruunan mehu
1 dl hienonnettua tilliä
sitruunapippuria/mustapippuria muutama rouhaisu
1 rkl juoksevaa hunajaa
reilu 1 tl vahvaa sinappia

(ripaus suolaa)

Sekoita hyvin ja anna makujen tasaantua pari tuntia kylmässä. Tarjoa ruislastujen tai saaristolaislimpun päällä.Sopii myös rosollin tai blinien lisukkeena.

Vinkki: minä surautin kaiki aineet sauvasekoittimella ja tuloksena oli sopivan tiivistä tahnaa.

Kommentit

Suositut tekstit